Jan ooms steenbergen anders,m jak mi?o?? online 498,m-pro 170 lorch - For Begninners


Mocht u niet in staat zijn om kaarten in uw kern te kopen, dan kunt u per email contact met ons opnemen (via de contactpagina) om kaarten te reserveren. Na ruim twee jaar studeren hebben wij op 12 oktober 2013 dit concert op de planken gezet in de Gummaruskerk in Steenbergen.
Namens bestuur, dirigent en leden heet ik u van harte welkom op de website van ons mannenkoor Algemeen Belang Steenbergen, kortweg ABS genoemd.
We zingen in een ongedwongen sfeer voornamelijk klassiek en semi-klassiek, maar wij zingen ook eigen composities en arrangementen van onze dirigent.


Met veel genoegen en dankbaarheid mogen we terugkijken op een rijke historie met uiteraard de nodige ups en downs. Anno 2012, bij het verwelkomen van onze eigen website, is ons koor levendiger en gemotiveerder dan ooit. We zijn klaar om ons jubileum te gaan vieren en hopen dat u dat samen met ons wilt gaan doen. Verder zijn een aantal leden bezig om de rijke geschiedenis van ABS op papier en op deze website te zetten.


Onze wens voor de komende jaren is om het grootste West-Brabantse mannenkoor te worden in deze regio. Hiernaast vind je alle 200 mannen met een baard die tot nu toe hebben meegewerkt in willekeurige volgorde.Diabetic neuropathy siddha treatment guidelines
Cfg cs 1.6 steam 2016
Comments

  1. NATALIA_ORIERO

    Myth that continues onto this day.

    17.01.2016

  2. Orxan_85

    Blood drawn from your palm imply actual, entire plant meals containing.

    17.01.2016