Jan modaal 2016,how to treat high blood sugar during pregnancy yoga,surgical treatment of diabetes mellitus type 2 error,how to treat type 2 diabetes diet korean - Tips For You


Suf rijmregeltje om mee te beginnen natuurlijk…maar goed, het werkt wel blijkt keer op keer: op zo’n titel wordt gewoon veel geklikt. Tot een paar jaar geleden was het toch wel leuren bij mijn klanten, om ze duidelijk te maken dat alle mooi voorgestelde voorzieningen heel wat minder goed zouden zijn dan ze dachten. Beleggingsverzekeringen met hoge rendementen als appeltje voor de pensioendorst worden ontmaskerd als woekerpolissen met serieuze koerscrashes. De mooie beloftes van pensioenfondsen voor de pensioenregelingen van mensen in loondienst blijken steeds minder waard te zijn. En de overheid heeft eindelijk besloten om de AOW- en pensioenleeftijd op te schuiven: nu naar 67 jaar en daarna afhankelijk van onze leeftijdsverwachtingen. En dus wordt ik steeds vaker gemaild met het verzoek om te kijken naar de pensioenvoorzieningen van mensen. Overigens -en hoe lullig het misschien voor jou  ook is of voelt- ben ik wel blij met deze aandacht voor pensioen!


Nou, mensen die mij kennen, weten het zo onderhand wel: ik geloof niet zo in etiketjes,  vastigheden en gebaande paden…. Eigenlijk heel simpel: Pensioen is geld of spullen die je ter beschikking hebt nadat je gestopt bent met werken. Dat is dus niet alleen dat overzicht van je (ex)werkgever waarop staat “pensioenuitkering”.
En als je wilt –en dat wil ik- dat zoveel mensen bereikt worden met informatie over financiele zaken: dan blijf ik dus gewoon lekker doorrijmen…! Door vooral de kredietcrisis zijn de latente pensioenproblemen versneld zichtbaar geworden voor iedereen. Dat je op een gegeven moment 65 jaar wordt (of straks 67 jaar), hoeft toch niet te betekenen dat je dan zou moeten stoppen met werken? En ja, om je hier wat houvast in te geven probeer ik vaak om zoveel mogelijk zaken terug te rekenen naar dat woord waar jij je dus niet mee bezig wilt houden….geld….


En worden ze af en toe ook zowaar aangepakt: de regering bijvoorbeeld, gebruikt de crisis om versneld weinig populaire maatregelen door te voeren, waarbij de verhoging van de AOW-leeftijd er natuurlijk uitspringt.
Op een moment is het namelijk toch echt voor iedereen zover:  het werken is klaar en je gaat “met pensioen”.
Natuurlijk, als je andere dingen wilt gaan doen dan het werk wat je deed: ik gun het je van harte.
En als dan blijkt dat er nog wel wat voorzieningen bij kunnen, gaan we samen kijken welke voor jou het beste uitkomen.Drugs used for treatment of diabetes mellitus journal
Vegetarian cures diabetes
Stem cell treatment diabetes type 1 germany live
Diabetes tipo 2 obesidad
Comments

 1. gizli_baxislar

  Which microbes exist and how they act in the host intestine.

  04.07.2016

 2. 099

  Brown rice and veggies every time carb cravings highly affect motivated by fast weight reduction and.

  04.07.2016

 3. GENCELI

  You don't know something about coaching (like appetite, even if just for half the sugar.

  04.07.2016