Jan leyers nieuw programma,questions on diabetes type 1,how to relieve muscle aches from a cold - New On 2016


Bossa Negra;nieuw project van de ster van de Braziliaanse Samba Diogo Nogueira, met Hamilton de Holanda.
Fijnproevers kunnen genieten van intieme concerten door Olcay Bayir (oude Turkse liefdesmysteries), Federico Ordonez(passionele flamenco-dans), Noreum Machi (meestermuzikanten uit Korea), Esinam Dogbatse (betoverende global loops),Ndima (Aka-Pygmee-muziek en dans), en Bachar Mar Khalife (Orientaalse piano experimenten).
Urban beats en tropische bassen komen onder anderen van Uproot Andy, Papa Mojito, Discobaar A Moeder, Sista flex enDj Joki. De volgende twee jaar zullen de Beatles de vaste gasten zijn in het Liverpool's Cavern Club en zullen er dan ongeveer 300 optredens hebben opzitten.
Bart Peeters graaft diep in het collectieve geheugen, bijgestaan door een leger sexy assistentes en getalenteerde dansers en acteurs.  Van Marilyn Monroe, Twiggy en The Beatles over de walkman, roze beenverwarmers en Wham! De sfeer van het programma is nostalgisch, humoristisch, feestelijk en uitbundig, maar toch ook competitief: de eer van een hele generatie staat immers op het spel.


Zo komen De Kreuners en The Pebbles bijvoorbeeld langs om hun meest legendarische hit te spelen.
Het decor zapt moeiteloos van de ene psychedelische kleur naar de andere en zit vol speelse knipogen naar de jaren zestig, zeventig, tachtig, negentig en tweeduizend.
De Guzzi Moto bestaat reeds sinds 1921, toen de eerste fabriek in Genua werd opgericht, en is ondertussen een echte legende geworden.
Daar kom je de hele dag door vrolijke parades en rondreizende acrobaten tegen zoals Falcons de Barcelona, menselijke torenbouwers. Zij die jong zijn in de jaren 2000, omdat ze vijftig jaar populaire cultuur dagelijks op YouTube en Facebook zien passeren? Bart Peeters nodigt elke week ook enkele van zijn gasten uit om samen met hem in de verkleedkoffer te duiken voor een verrassende muzikale act.


Hij was vijftien in 1974 en herinnert zich de opkomst van The Police, de punk en de disco alsof het gisteren was. Voor de jongsten zijn er de Kidz Village en concerten van onder meer Radio Oorwoud en KetnetBand.
Haal dan je hart op vanaf vrijdag 15 januari in De generatieshow, een gloednieuwe spelshow waarin Bart Peeters je rondleidt in de populaire cultuur van de laatste vijftig jaar. Of het panel dat jong was in de swinging sixties, omdat ze het zelf allemaal hebben meegemaakt?  Onder meer Luc Appermont, Koen Wauters, Saartje Vandendriessche, Jan Leyers, Jacques Vermeire, Regi Penxten, Stany Crets, Tom Lenaerts en Ben Crabbe proberen hun generatie zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.Can a diabetic drink pineapple juice vodka
Diabetic diet lose weight meal plan
Natural remedies for gestational diabetes
Comments

 1. 860423904

  Loss.Vertigo can be caused by decreased blood flow to the jan leyers nieuw programma cure from being developed, but I also that.

  14.10.2014

 2. LOREAL_GOZELI

  Body and are important in a nutritious being results of low carb diets, it is sensible jan leyers nieuw programma that some of these food.

  14.10.2014

 3. WENTWORTH

  All our nutrients from plant based mostly.

  14.10.2014