Bmw m logo cap,latest news diabetes medication chart,diet to control gestational diabetes - You Shoud Know


Fotografii spioni au surprins din nou prototipul BMW Seria 7, despre care se credea ca ar putea fi noul M7, complet nedeghizat. BMW a lansat recent doua noi modele in gama M, X5 M si X6 M, iar surprizele se pare ca nu se opresc aici.
In cel de-al doilea set de fotografii, camuflajul este aproape inexistent, putandu-se cu usurinta observa o umflatura pe capota motorului, similara cu cea de la M3 si partea din fata, cu prize de aer mai mari decat la versiunea standard.
Sub capota, noul BMW M7 ar putea beneficia de un motor din aluminiu, pentru optimizarea distributiei greutatii pe axe.
Se pare insa ca, dupa cum se poate vedea si din aceste fotografii, modelul are doar un pachet M-sport, lipsindu-i detaliile tipice unui model din gama M, cum ar fi evacuarea cu patru tevi de esapament sau logo-ul M de pe grila frontala.


Fotografii spioni au surprins in timpul unor teste un prototip BMW seria 7, camuflat partial in partea frontala, ce ar putea ascunde un nou design precum si prize de aer mai mari.
De asemenea, prototipul M7 este incaltat cu jante sport si beneficiaza de frane cu discuri mai mari.
Sau ar putea imprumuta propulsorul de la X5 M si X6 M, V8-ul twin-turbo de 4,4 litri ce dezvolta 555 CP. Noul BMW M7 va surclasa cu siguranta aceste valori prin supralimentare, insa ramane de vazut daca se va apropia de cei 612 CP confirmati de Mercedes S65 AMG. Fotografii spioni au surprins un prototip Seria 7, camuflat partial, prevestind un model ultraperformant ce va intra in competitie serioasa cu noul S65 AMG de la Mercedes.


In spate, se remarca spoilerul modificat, cu ochii de pisica amplasati mai sus fata de varianta standard.Type 2 diabetes urine test strips qt-10
Type 2 diabetes caused by junk food clothing
Natural remedies for diabetic dry skin 100ml
Comments

 1. BezNIKovaja

  Diabetic diet is important for blood.

  18.09.2015

 2. fidos

  Nature by hunting, fishing and gathering day, but as I mentioned above if you are that would.

  18.09.2015

 3. BASABELA

  That rice is considered a healthful not overlook to eat vegetables.

  18.09.2015