Sos survival van nuys,ed sheeran i see fire songtext und ?bersetzung,ed curry pepper seeds wholesale - Tips For You

Inheemse leiders van een geisoleerd levende stam in Zuid-Amerika luiden wanhopig de noodklok namens hun stamgenoten die zich diep in het bos verschuilen en ernstig bedreigd worden door veeboeren. Enkele leden van deze geisoleerd levende Ayoreo-Totobiegosode stam zijn in de laatste decennia het bos uitgedreven, maar een groot aantal van hen verblijft nog altijd diep in het bos en vermijdt contact met de buitenwereld. De Ayoreo-Totobiegosode zijn voortdurend op de vlucht voor de bulldozers die hun laatste schuilplaats binnendringen. Een deel van het gebied is opgekocht door het omvangrijke Braziliaanse rundveebedrijf, Yaguarete Pora.
De Ayoreo proberen al sinds 1993 de eigendomsrechten te bemachtigen van hun voorouderlijk land. Survival International heeft een brief gestuurd naar het Inheems Instituut van Paraguay, INDI, waarin zij oproept tot onmiddellijke actie om verdere ontbossing tegen te houden.De directeur van Survival, Stephen Corry, zei vandaag: “Yaguarete heeft keer op keer de verzoeken van de Ayoreo om van hun land af te blijven, genegeerd. Ook jij kan rechtstreeks bijdragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden en de toekomstperspectieven van de Ayoreo-Totobiegosode.
Survival helpt inheemse stammen hun bestaan te verdedigen, hun land te beschermen en zelf hun toekomst te bepalen.
In een dringende oproep zeggen de twee Ayoreo-leiders, Gabide Etacori en Porai Picanerai: “We maken ons grote zorgen. Daarnaast is zij een internationale advertentiecampagne gestart om aandacht te vragen voor de ernstige situatie van de Ayoreo, een van de laatste stammen in Zuid Amerika die geen contact hebben met de buitenwereld. Het wordt hoog tijd dat Paraguay stappen neemt om haar meest kwetsbare staatsburgers te beschermen.


Deel onze berichten op Facebook, onderteken onze petities of lees onze nieuwsbrief – dit zijn ook zeer doeltreffende manieren waarop je ons werk kunt ondersteunen.
Het bedrijf zou de aanwezigheid van de kwetsbare groep geisoleerd levende Indianen in het gebied hebben verzwegen. Yaguarete Pora wil noch met ons, noch met de regering van Paraguay onderhandelen over het teruggeven van… het land dat voor onze mensen het allerbelangrijkst is. Op het moment dat de bulldozers stilgelegd werden had Yaguarete Pora al 3000 hectaren woud gerooid.Prepper store colorado springs 5k
Edinburgh uni medicine ukcat
Wheel bearing replacement on ford edge
Eligibility for b.ed from ignouComments to «Sos survival van nuys»

  1. Substances that play a key function in libido and delayed ejaculation.
  2. The knowledge from this guide, you will keep away from dysfunction (ED) in populations of diabetic.