Secret garden korean food hong kong,healthy meal recipes chicken,3 verbal communication skills - Videos Download

Tijdens mijn verblijf in Seoul bracht ik een bezoek aan de Secret Garden, de tuin van het Changdeokgung Palace.
De tuin staat vol met prachtige pagodes, waarin de koning heerlijk kon ontspannen en thee drinken met zijn gasten.
De gehele tour duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en je gaat tijdens de wandeling 3 heuvels over; je moet je dus ook een beetje inspannen.
Ja ik was ook best verbaasd dat zelfs de mensen van adel geen kleur mochten gebruiken op hun huis. Flying Foodie is een blog voor iedereen die gek is op eten, waar ze ook zijn: uit, thuis of op reis! Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten. Het was een van de favoriete plekjes van de familie en het werd mij al snel duidelijk waarom.Zelf vond ik het niet super bijzonder, maar ik ben nogal verwend met paleizen in de loop der jaren. Ik verwachtte dat een tuin best saai zou zijn en daarnaast was het mooi weer en was ik lekker aan het shoppen. Op aandringen van mijn Koreaanse vrienden ben ik toch gegaan. En als je er toch bent, waarom zou je niet een beetje rondkijken en wat cultuur absorberen.
Dit heeft wel als voordeel dat er slechts kleine groepen tegelijkertijd in de Secret Garden zullen zijn.
De vrolijke kleuren mochten vroeger alleen gebruikt worden om koninklijke gebouwen te versieren. Van maaltijden die binnen 30 minuten klaar zijn, tot heerlijke taartjes en andere zoetigheden. Ik ben super blij dat ik toch ben gegaan, want het was echt heel mooi en fijn om door de Secret Garden rond te lopen.


Verwacht geen volledig gestylde tuin; de Koreanen vonden natuur belangrijk en wilden deze zo min mogelijk beinvloeden. De tuinhuisjes zijn dus speciaal in de natuur geplaatst, zodat er harmonie ontstond en de natuur toch de vrije loop werd gelaten.
Ook geen pracht en praal zoals je dat uit Thailand kent, hier is het allemaal wat soberder en rustiger.
In theorie zou je ook een Koreaanse tour kunnen volgen, als je niet geinteresseerd bent in wat de gids te vertellen heeft.
Ik denk dat dit best zonde zou zijn, de gids vertelt interessante dingen, zonder dat het overdreven veel is.
Best male enhancement pills gnc 40
Survival kit 2016 olympics
Gardening 2016 calendar australiaComments to «Secret garden korean food hong kong»

  1. Christopher Walker and I'm out the opportunity of a more critical situation.
  2. Are positioned in varied elements of the and devices that.