Is insanity the best workout for weight loss,healthy ways to lose weight for a teenage girl,losing weight eating only beans,weight loss plan to lose 30 pounds xe - How to DIY

05.01.2015
Jullie hebben mijn ervaringen in de Insanity-blogs vanaf dag 1 kunnen meelezen en nu het programma erop zit ben ik enthousiaster dan ooit. Na de eerste maand Insanity ben ik overtuigd: ik ben slanker, fitter en vraag me af hoe ik ooit zonder Shaun T en Insanity heb kunnen leven. Ik schat in dat ik geen enkele training gedurende Insanity de volle 100% heb meegedaan, maar de Insanity-klas op DVD doet dat ook niet.
Dag 50, de vierde Fit Test, scoor ik gemiddeld 135% beter dan de eerste Fit Test. Al doende merk ik dat mijn conditie zoveel beter is geworden.
Dit artikel is geplaatst in ADVERTORIAL, SPORTY SPICE en getagged advertorial, insanity, sportyspice, winnen. En wat leuk dat je een workshop weg mag geven zou het ook wel willen maar dit is me denk ik net iets te zwaar. Wil je sowieso bedanken voor het delen van je Insanity-avontuur, heb het met veel plezier gelezen! Ben zelf momenteel op dag 45 nog even volhouden dus, de commitment om het vol te houden is af en toe wel zwaar maar still standing strong and digging deeper every day!
Ik ben nu 5 kg kwijt maar zoek een manier om ook strakker te worden, ik wil insanity aan gaan en starten met een nieuwe ik! Hey Lindsay, leuk om te lezen dat jij ook zulke goede resultaten hebt geboekt met de workout.
Overigens had ik de eerste 3 weken al wel snel resultaat, voelt nu alsof ik stil sta qua figuur. Ik zit nu in week 5: de recovery week & het resultaat wat ik tot dusver geboekt heb is ook gigantisch! Ik heb er voor gekozen om iedere dag een eiwitshake te drinken om het spierherstel + spieropbouw te versnellen.
Ik heb ondertussen de trainingen van maand 2 zitten bekijken… Ik word er enigszins bang van, maar anderzijds geeft het me een gigantische kick & kan ik niet wachten tot het zover is! En dit zijn eigenlijk alles bij elkaar + het hardlopen wat ik er nog bij doe 3 x per week mijn voorbereidingen voor mudmasters aankomende 28 september!!
Bij ons: de brandweer Amsterdam, is dit fitnessconcept al jaren een vast onderdeel van ons sportprogramma.
Afgelopen zondag voldeed ik mijn laatste Fit Test en sloot Insanity in stijl af: wat een resultaten! Na 1 maand Insanity ben ik -2,2 kilo afgevallen en centimeters kwijt op mijn buik, benen, armen en dijen. Ik mis 2 dagen Insanity omdat ik (te) druk was met Koninginnenacht- en dag te vieren en hier baalde ik behoorlijk van. De oefeningen gaan makkelijker, ik ben minder (bijna niet!) buiten adem en mijn lijf weet inmiddels welke spieren er werken moeten, waardoor ik de test beter uitvoer. Tijdens het bikini-shoppen voor mijn honeymoon pas ik 2 (!) hele maten kleiner dan voorheen. Wauw, het is voorbij gevlogen. Je hebt voor Insanity een goede basisconditie en wat sportieve geschiedenis nodig, maar belangrijker is je motivatie en discipline.


Ik ben dankbaar dat ik de DVD’s een kans heb gegeven en mezelf gemotiveerd heb 60 dagen discipline en inzet te tonen. BeachBody.eu en Tel Sell stellen een complete Insanity DVD workout set beschikbaar voor een van de lezers van mijn blog.
Vrijdag 31 mei wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt die zo snel mogelijk het Insanity pakket ontvangt.
Sporty Spice ben je zeker, met hoofdletters ;) Door jou wil ik ook Insanity gaan doen, lekker insane worden.
Ik volg je blog vanaf de dag dat je begonnen bent met het insanity programma, het was voor mij de motivatie om weer te gaan sporten! Nu het sporttempo blijven volhouden als zal je het wel gaan missen nu het geen dagelijkse routine meer is ;-) geniet van je lijf, de foto's en de verloren centimeters! Na de eerste twee weken merkte ik wel vooruitgang in de oefeningen, die gingen beter en kon meer. Al jaren hik ik er tegenaan: te hoog vetpercentage, te weinig spiermassa en een gebrek aan energie. Enorm veel respect, ik heb je hele Lindsanity vanaf het begin gevolgd en ik sta echt te popelen om zelf te beginnen. Maar je was wel al heel slank, maar je ziet inderdaad duidelijk verschil…ik ga vandaag beginnen…ben zo benieuwd!
Wel heb ik een vraag, ik ben zo super slecht in die push-ups ik kan er soms maar 2 terwijl er 5 moeten en zij alweer gaan staan voor de volgende sessie… Had jij dat ook?
Geweldige vooruitgang, mijn fitheid, conditie, lenigheid en uithoudingsvermogen is fiks gegroeid de afgelopen 60 dagen. Ja maar Lindsay, wat hebben wij daar in hemelsnaam aan, achter onze laptop met reep chocolade? Shaun T is een ontzettend motiverende kerel en na een week voel ik me al een van zijn leerlingen, net als de rest van de klas op DVD. Insanity is een serieuze commitment. Believe me, soms kwam ik kapot thuis en plofte het liefst op de bank. Liever de oefeningen goed uitvoeren dan overhaast met kans op blessures. Iedere les begint met een gedegen warming up, na afloop een cooling down en Shaun T roept aldoor dat je goed naar je eigen lichaam moet luisteren en water-breaks moet nemen. De resultaten liegen er niet om en mijn ervaring met Insanity is op wat kleine dipjes na geweldig. Ik heb de discipline niet om het 60 dagen te doen, misschien ooit… Ik moet gewoon wat gezonder eten en wat vaker hardlopen, dan lukt het mij ook al een heel eind. Ik heb verhalen van mensen gelezen die huilend stopten na twee weken (en ook dát maakt indruk!).
Ik zou heel super graag winnen zodat ik na zomer, wanneer ik begin aan de uni een super strak en getraind lichaam heb:) want met zulke killer abs als die van jou zou ik een stuk zekerder van mezelf zijn en makkelijker op mensen afstappen!:$ Het programma lijkt me ontzettend zwaar, maar het resultaat is geweldig! Ik heb een tijdje redelijk veel gesport bij een fitnesscentrum zonder al te veel resultaat.
Toch heb ik mezelf op die dagen vermanend toegesproken. Ik daag mezelf uit en weet dat ik niet gelukkiger word als ik toegeef aan luiwammes-gedrag.


Ongetwijfeld zullen er negatieve reacties komen: hey, het is Internet en je kunt gemakkelijk veilig vanachter je toetsenbord iets onaardigs zeggen over iemand in haar bikini. Ik heb je hele Insanity reis op je blog gevolgd en ook een groot deel van je eerdere stukken over het normaal omgaan met eten, echt heel herkenbaar.
Maar je blogposts inspireren me enorm om mezelf een (welverdiende) schop onder mijn (iets te grote) kontje te geven. Nu wel nog lid, van een ander fitnesscentrum inmiddels, maar ik ga alleen als het goed weer is (niet moeilijk om te bedenken dat ik me de laatste maanden heel weinig heb laten zien).
Ik heb niet zo'n heel fijne periode achter de rug en heb mezelf eigenlijk kortgezegd verwaardloosd in die tijd. Het overmatig tijd doorbrengen in de sportschool zonder al te veel resultaat moet maar eens klaar zijn. Mijn skinny jeans draag ik inmiddels met een riem en mijn conditie is letterlijk en figuurlijk met sprongen vooruit gegaan. Soms met wat afgunst (I know, heel onredelijk!), maar kan het nu ook eindelijk meer als inspiratie gaan zien! Ik ben 18 jaar, en heb familie om me heem die (misschien ik ook wel) ik wekelijks zie groeien.
Nu al kan ik goed zien dat Insanity daadwerkelijk effect heeft (al 4 kilo kwijt) en wetende dat de resultaten na 60 dagen nog veel groter kunnen zijn (zoals bij jou te zien is), blijft me motiveren. Je enthousiasme is enorm aanstekelijk en ik vind dat het écht weer tijd wordt om aan mezelf te gaan werken.
Het doet pijn om te zien dat je zusje van 14 zich zo ontzettend onzeker voelt en je haar zich ’s avonds in slaap hoort huilen. Leg eventuele negatieve reakties naast je neer want dat zijn juist de mensen die het meestal niet volhouden, of er niet eraan durven te beginnen.
Momenteel ben ik niet zo blij met mijn lijf, dus zou dat dolgraag op een INSANE manier aan willen pakken!
Ik ben al een tijdje werkloos en heb zelfs niet de energie om veel moeite te doen om daar iets aan te veranderen!
En eigenlijk wil ik ook eerst wat tijd besteden aan werken aan mezelf; innerlijk en uiterlijk. Ik wil, voor mezelf, mijn zusje en mijn familie, degene zijn die laat zien dat het ook anders kan! Ik was al enthousiast toen ik over Insanity las in een tijdschrift (volgens mij was het de Grazia).
Ga je blogs erbij houden als motivatie ;) Je hebt me aangestoken met je Insanityvirus ;) Go show of that body en wees trots op jezelf!How fast lose weight ketosis
Basic fat burning cabbage soup diet
Diet for weight loss 10 kg hasta
Weight loss with oatmeal diet


Comments to «Is insanity the best workout for weight loss»

  1. LEZBIYANKA writes:
    Will help increase weight century as farmers develop strains that improve flavor, heartiness, yields.
  2. pause writes:
    Caloric needs on sure days reactions and cannot eat most not be only an awesome.